Werken bij Vaags & Groot Wesseldijk

Bekijk vacatures

Molenmaker worden

Molens zijn kenmerkend, groot, fotogeniek maar bovenal machtige machines. Werken aan eeuwenoude molens is een fascinerende en waardevolle bezigheid die allesbehalve ouderwets is. Het restaureren, onderhouden en bedienen van deze prachtige machines draagt bij aan het behoud van een rijke traditie.

Wil jij je hier ook voor inzetten?

De vele onderdelen van een molen worden gemaakt in onze werkplaats. Hier zie je vakwerk hand in hand gaan met de modernste machines.

Onze molenmakers zijn gespecialiseerd in een verscheidenheid aan vaardigheden. Lassers, metaalbewerkers, houtbouwers, timmerlieden en schilders lopen hier samen rond. Zij worden ondersteund door onze collega’s op kantoor. Ons team bestaat uit 25 collega’s en met elkaar werken we aan het totaalplaatje.

Onze werkplek

Molenmakerij

Onze houtwerkplaats, voorzien van diverse houtbewerkingsmachines.

Wiekenmakerij

Onze moderne staalwerkplaats waar de roeden worden gemaakt.

Aan de molen

Op locatie bij de molen voor onderhoud, schilderwerk of montage.

Agneta

Je bent altijd van harte welkom!

Ons werk is bijzonder en specialistisch. Omdat het lastig is om uit te leggen wat we precies doen en hoe een werkdag er uit ziet, laten we het je graag zien. Met regelmaat houden we een open dag maar we ontvangen je ook graag op een moment dat jou het beste past. Ben je nieuwsgierig naar onze organisatie, ons product of onze werkwijze? Neem contact met ons op en kom langs!

Meer informatie?

Neem contact met ons op
+31(0)88-909 55 11 info@vaags.nl